Een kwart eeuw paardenkracht!

In bijna 25 jaar is Louis Venhorst Fourage uitgegroeid tot een ware ruwvoerspecialist
en daardoor een begrip in de paardensport.
Wij leveren zowel aan professionals alsook aan hobbyisten.
Op welk niveau dan ook, iedereen wil presteren en heeft recht op topkwaliteit.
Goede prestaties hangen van meerdere factoren af, maar één daarvan is goed ruwvoer en daar kunnen wij voor zorgen.

Dit is Louis Venhorst

In 1993 ben ik dit bedrijf samen met mijn vrouw Jacqueline Venhorst begonnen. Een bedrijf zowel in de vloeibare mest als fourageproducten. Sinds 2008 zet ik het bedrijf enkel nog voort in fourageproducten. In mijn ogen is het beter om te focussen op één specifieke handel en daar specialist in te zijn. Mijn streven is dan ook om jouw ruwvoerspecialist te zijn en te blijven. Dit streven zet ik sinds april 2016 samen met mijn kinderen Angélique en Michel voort.

Ik houd mij bezig met het bedenken van allerlei innovaties binnen ons bedrijf.

Dit is Angélique Venhorst

Van jongs af aan ben ik opgegroeid binnen dit prachtige familiebedrijf. Sinds april 2016 zet ik dit bedrijf voort met mijn vader Louis en broer Michel. In 2016 hebben wij onder andere geïnvesteerd in een zelf ontwikkelde ‘bundelfabriek’. Stofarm gebundeld Duits kruidenhooi en stro, geweldig toch?

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Dan krijg je mij aan de telefoon. Ik sta jou graag te woord!

Dit is Michel Venhorst

Net als mijn zus Angélique ben ik van jongs af aan betrokken geweest binnen ons familiebedrijf en wist ik dat ik in de voetsporen van mijn ouders zou treden. In april 2016 is dit werkelijkheid geworden.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het bezorgen van uw producten en innovaties binnen ons bedrijf.

Dit is Dennis Bosman

In 2017 vier ik mijn 10-jarig jubileum bij Louis Venhorst Fourage. Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren als productspecialist ontwikkeld.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het bezorgen van het hooi en stro. Naast mijn werkzaamheden als chauffeur, ben ik betrokken bij de ontwikkelingen van het bundelproces en andere innovaties.