De LVF Adventskalender 2021

Vorig jaar december vond de eerste editie van de LVF adventskalender plaats.
Dit was een dusdanig groot succes, dat we besloten hebben er dit jaar samen met jou een nog groter feest van te maken!

24 dagen lang, 24 geweldige prijzen en iedere dag een of meerdere gelukkig winnaars!
Dit wil je écht niet missen!

Dit jaar vieren wij Kerst niet alleen, maar samen met onderstaande bedrijven.
Zij hebben fantastische cadeaus én acties beschikbaar gesteld.
Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in!

Hoe doe je mee?
De aanmelding is gesloten.

Het hebben van een paard is een dure hobby, helemaal als je kijkt naar dierenartskosten. Horse Health Plan helpt jou problemen voorkomen in plaats van genezen. Onze experts staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en nemen jou mee aan de hand om de juiste basis te leggen voor een gezond paard.

“A healthy horse is a happy horse”.

DressagePro is een jong dynamisch bedrijf dat trainingen verzorgt voor dressuurruiters, zowel online als offline. Ze werken samen met de beste trainers van de wereld om ruiters (nog) meer te laten genieten van de paardensport. Daarnaast organiseren ze evenementen, hebben ze een boek, een supplementenlijn, en wordt binnenkort hun eigen kledinglijn gelanceerd.

Equilin veterinaire paardenvoeding heeft Het Nieuwe Voeren ontwikkeld, dit is gebaseerd op de minimale natuurlijke ruwvoerbehoefte van het paard, een goede darmflora en een voor elk paard passende aanvulling zonder overbodige suikers en vulmiddelen.

In mijn bedrijf focus ik op gezond en lekkers voor je paard, maar ook een verrassing element en een goed gevoel voor jou staat centraal! Een blij paard = blije eigenaar.

Femke Dölle is holistisch instructrice en welzijnsadviseur. Ze begeleidt paardeneigenaren met training, voermanagement en huisvesting van hun paard. Sinds 2021 is ze Offical Ambassador Passive Physio®️ en geeft ze advies hoe je dit het beste kunt toepassen in de praktijk. Haar missie is om de mensenwereld veilig en comfortabel te maken voor het paard op een manier die de natuur van het paard respecteert.

PIPPA maakt natuurlijke en duurzame Shampoobars voor hond & paard. Zonder rare toevoegingen dus beter voor het dier. Zonder verpakking, dus beter voor het milieu.

Mevrouw Wiebelkont & Het Wiebelpaard is een vrolijke (web)winkel op wielen die zich richt op verrijking, plezier en samenwerken voor en met jou en jouw paard!

In 2017 is Marloes van Ukie’s Paddock Paradise begonnen met het creëren van een paddock paradise voor haar paarden. Een paardvriendelijke plek waar ook ruimte is voor meer biodiversiteit. Met deze plek inspireert Marloes graag andere paardeneigenaren. Bij Ukie’s Paddock Paradise kun je terecht voor workshops, eetbare bloemen- en kruidenzaden en advies voor paardvriendelijke huisvesting.

Emotioneel, mentaal en energetisch welzijn van mens en (coach)paard, daar draait het om bij Paard & Tuin Harstahof. Je kan bij ons terecht voor kwalitatieve coaching en systemische begeleiding met paarden, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast bieden we intensieve educatieve trajecten en inspirerende producten op het gebied van paardencoaching, paardentaal en paardnatuurlijk leven.

Horse in Mind is hét kennisplatform over de verbetering van paardenwelzijn. Je kunt hier informatie en inspiratie vinden over training, huisvesting, voeding, hoeven en al het andere dat te maken heeft met paardenwelzijn. Luister naar De Paardenpodcast, lees blogs of volg een webinar van een expert, vol tips, ervaringen en informatie. Samen zorgen we voor een wereld vol gezonde en gelukkige paarden!

 Worm&Co is hét bedrijf gespecialiseerd in mestonderzoek voor paarden. Onderzoeken worden uitgevoerd door het parasitologisch laboratorium. Door middel van het unieke online profiel heeft u altijd inzicht in de uitslagen, adviezen en facturen. Onder andere Anky van Grunsven, Rien van der Schaft, Stoeterij Sterrehof en Stal van Silhouft maken gebruik van de dienstverlening van Worm&Co. Ga voor meer informatie naar info@wormenco.nl

De missie van HELTIE horse® is om het houden van paarden weer dichter bij de natuur te brengen. Dit doen zij alleen met de 100% natuurlijke HELTIE horse® supplementen, maar juist vooral met het uitgebreide advies van onze HELTIE specialisten over alles wat met paarden de maken heeft!

Becidor is een paardvriendelijke webshop en specialist in barebackpads. Ik ben in 2009 de webshop Becidor gestart om paardvriendelijke artikelen beter verkrijgbaar te maken voor paardensporters. Want producten die het welzijn van paarden verhogen zijn nog niet altijd even makkelijk te verkrijgen zijn in “gewone” ruitersportzaken. Happy healthy horse is happy baasje toch?

Zeldenrust Haystack is een webshop gespecialiseerd in slowfeeders voor paarden. Nina maakt een luxe lijn slowfeeders met frisse kleuren, welke zij met de hand in elkaar zet. Dit vertaald zich naar een prachtige kwaliteit slowfeeder. Verkrijgbaar in verschillende modellen en maaswijdtes. Daarnaast is er een super degelijke machinaal vervaardigde lijn slowfeeders. Van Snacknetjes tot extra grote slowfeeders, je vind het bij Zeldenrust Haystack.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Iris Janssen en ik heb creatief voor paarden opgericht sinds september 2021.
Ik bedenk en ontwikkel samen met mijn vader houten verrijkings attributen voor in de stal/paddock of weiland. Door mijn producten kun je op een speelse en creatieve manier het voer anders aanbieden aan je paard!
Ik hoop door middel van creatief voor paarden andere mensen te inspireren het eens anders te doen dan het standaard normale ritueel. Maar mij ook in te zetten voor meer duurzame/natuurlijke en handgemaakte producten. In de toekomst heb ik nog veel meer ideeën en kan ik niet wachten om het met jullie allemaal te delen!

EquiDay is hét paardvriendelijke evenement van Nederland! Onze missie: nieuwsgierige paardenliefhebbers helpen in hun zoektocht naar paardvriendelijke(re) manieren om te trainen en hun paarden natuurlijk gezond te houden.

EquiPlay is dé specialist in paardvriendelijke producten sinds 2005. Het is mijn doel om fijne spullen te maken, waar mensen jarenlang plezier van hebben en waarvoor ze niet de hoofdprijs hoeven te betalen.

Het Paardenparadijs is een paddockparadise voor paarden. Door de handen in één te slaan met mensen die zeer kundig zijn in hun eigen vakgebied, vind je bij Het Paardenparadijs diversiteit aan activiteiten van professionele kwaliteit. Alle activiteiten worden uiteraard ondersteund door de paarden. Tijdens het samenwerken en trainen met de paarden leren wij jou hoe je meer in je kracht komt te staan en hoe je je (opnieuw) met jezelf, en uiteindelijk dus ook met je paard kunt verbinden. Vanuit deze verbinding kan een zeer subtiele en verfijnde communicatie tussen beiden ontstaan.