Over Louis Venhorst Fourage

Ruwvoer specialist ook wel hooi specialist

LVF ooit begonnen als Louis Venhorst Transport & Fourage, later Louis Venhorst Fourage – Mesthandel en uiteindelijk Louis Venhorst Fourage, een bedrijf met 6 vrachtwagens gespecialiseerd in fourage, mesttransport en diverse transportwerkzaamheden.

Nu een online- & offline ruwvoerspecialist met 6 specialistische collega’s met verstand van zaken! Sinds de start in 1993 zijn wij continue bezig onze producten te optimaliseren. Sinds 2008 is LVF volledig toegespitst op het leveren van de beste kwaliteit hooi. In ons geval stofarm Duits kruidenhooi.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het LVF totaalpakket te weten; Duits kruidenhooi, tarwe stro & hay chunks. Wij hebben ons de afgelopen jaren niet alleen bezig gehouden met het specialiseren in en optimaliseren van onze producten. Wij hebben er tevens een service dienst aan toegevoegd; het bezorgen van kleine hoeveelheden hooi en stro bij jou aan huis of op stal. Dat betekent dat je al vanaf 1 grote baal hooi of stro of 1 bundel met 21 kleine baaltjes hooi of stro thuis geleverd kunt krijgen. En let op… zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. Fantastisch toch?! Het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling te plaatsen. De rest doen wij allemaal voor je, mét liefde.

Als je per app, webchat, telefoon of mail contact met ons opneemt voorzien wij jou graag van een passend antwoord op jouw vraag in de vorm van een advies; helemaal vrijblijvend én gratis! Wij hebben namelijk verstand van zaken (al zeggen we het zelf) en delen deze kennis maar al te graag met jou!

Het eindresultaat na contact met ons moet zijn dat jij het idee hebt dat je goed geholpen bent en verder kunt met de verkregen informatie. Is dat niet het geval? App, chat, bel of mail ons dan nog eens. Wij helpen je maar al te graag!

Team LVF,

Louis, Angélique, Michel, Dennis & Berto
& een poot van chef webshop; Csek.