Bekijk hier jouw leverdata

Kies jouw land, vul jouw postcode in en zie wanneer wij in jouw postcodegebied leveren en wanneer jij uiterlijk moet bestellen.

Belangrijke informatie voordat je bestelt

Plaats je voor het eerst een bestelling bij ons? Lees dan eerst onderstaande informatie.

 • Benieuwd wanneer wij bij jou leveren? Vul dan eerst hierboven het land in waar je woont en daarna jouw postcode. Je ziet dan een schema met alle leverdagen van het komende jaar en alle dagen waarop er uiterlijk besteld moet zijn, voor jouw gebied.
 • De aangegeven leverdag in de tabel kan +-1 dag afwijken. We proberen onze routes altijd zo efficiënt mogelijk in te plannen. Hierdoor kan het eens voorkomen dat jij jouw bestelling 1 dag eerder of later ontvangt, dan aangegeven in de tabel.
 • Wij vragen altijd om uiterlijk 7 dagen voor onze bezorgweek de bestelling te plaatsen en te betalen. Dan hebben wij voldoende tijd om alle producten op tijd in te kopen en jouw bestelling in te plannen.
 • Onze chauffeur heeft altijd een verreiker bij zich waarmee hij jouw producten machinaal kan lossen. De verreiker heeft een minimale doorgang van 2,70m. nodig. Is de doorgang bij jou smaller? Dan plaatst hij de producten zo ver mogelijk in de buurt van jouw gewenste plek.
 • Twijfel je of we bij jou kunnen leveren? Stuur ons dan via WhatsApp foto’s of een filmpje met de afmetingen van jouw opslag. We kijken graag mee naar de mogelijkheden.
 • De bezorgkosten in Nederland zijn €19,95. Bestel je boven de €500,-? Dan wordt jouw bestelling gratis afgeleverd.
 • De bezorgkosten in België verschillen per postcode. In België worden altijd bezorgkosten gerekend in verband met de grote afstand en bijkomende tolkosten.
  De bezorgkosten in postcode 20, 80 en 82 t/m 99 zijn €70,-.
  De bezorgkosten in postcode 10, 13 t/m 19, 21 t/m 40, 43, 45 en 48 zijn €60,-.
Zij aanzicht vrachtwagens met chauffeur Venhorst Fourage

bekijk video

Ruwvoerinspiratie voor jou

Ruwvoer is ontzettend veelzijdig. Het is niet voor niets dé basis in het rantsoen van jouw paard. Benieuwd wat ruwvoer allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina. Een pagina boordevol informatie, tips en inspiratie rondom het thema ruwvoer.