Passie voor
jouw paard

Heb jij genoeg opslag? Bestel dan bij ons een volle vracht

High-Res-99-scaled-min

Volle vrachten

Je kunt bij Venhorst Fourage ook terecht voor zakelijke aankopen. Ons adviesteam bestaat uit ervaren ruwvoerspecialisten die snel en adequaat kunnen helpen bij het uitzoeken van passende ruwvoer- en/of bodembedekkingproducten voor bijvoorbeeld een sportstal, manege of de ruwvoervoorziening tijdens een evenement. We hebben bijna 30 jaar ervaring met het leveren aan grote stallen of next level events. Wij leveren met eigen transport door heel Nederland, België en Duitsland. Export buiten deze landen is ook mogelijk, bekijk hier de mogelijkheden.

De minimale afnamehoeveelheid voor volle vrachten is 24 grote balen of 17 bundels. Kun je dat niet opslaan? Bestel dan hier de gewenste hoeveelheid.

Venhorst Fourage biedt uitgebreid advies bij de realisatie van een geschikt ruwvoerrantsoen. Wil je uitgebreid advies of vrijblijvend kennismaken met ons bedrijf en onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Populaire producten

 • Kruidenhooi detail Venhorst Fourage

  NIEUWE OOGST 2024 Duits kruidenhooi – grote balen of bundels

  Vanaf €0,36 ct. per kilo

 • Weidehooi detail Venhorst Fourage

  NIEUWE OOGST 2024 Weidehooi – grote balen of bundels

  Vanaf €0,30 ct. per kilo

 • bio-waldboden-egaliseer-hark

  Starterskit Bio-Waldboden

  Verkrijgbaar in 3 opties, voor €49,95

 • Duits kruidenhooi in zakken 15 kilo

  V.a. € 8,50 per zak. Verkrijgbaar per 24 en 48 zakken.

bekijk video

Ruwvoerinspiratie voor jou

Ruwvoer is ontzettend veelzijdig. Het is niet voor niets dé basis in het rantsoen van jouw paard. Benieuwd wat ruwvoer allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina. Een pagina boordevol informatie, tips en inspiratie rondom het thema ruwvoer.