Klanten over LVF: hoogwaardige kwaliteit keurige levering goede communicatie

Altijd bereikbaar en vriendelijk. Besteld via website en goed op de hoogte gehouden van leverdatum en tijd. Mooi hooi!

Al meer dan 10 jaar klant bij LVF en nog altijd tevreden, top hooi en altijd een snelle levering.

Vriendelijk, professioneel, en behulpzaam! Daarnaast zeer goede kwaliteit van alle producten en super bezorgservice.

Na jaren hooi nat gemaakt te hebben omdat mijn paard een stofallergie heeft, is dit na het voeren van het Duitse kruidenhooi eindelijk verleden tijd. Geen kuchje meer gehoord! Ontzettend goede standvastige kwaliteit, en de paarden zijn er dol op! Verder bieden ze niet alleen goed hooi aan maar ook topservice en zijn altijd super vriendelijk!

Wij hadden jaren lang een betrouwbare hooileverancier in de buurt. De service was uitstekend, maar het was Nederlands hooi, vaak wat minder van kwaliteit en vaak te rijk aan suikers door overbemest land. We zijn overgestapt naar Louis Venhorst voor de kwaliteit van het Duitse kruidenhooi, in de hoop dat ze de betrouwbare service ook zouden bieden. En dat doen ze zeker. Wij zijn er gerust op dat onze paarden altijd goed hooi hebben. Bedankt!

Wauw! Nog nooit zo makkelijk hooi binnen gehaald, in nog geen 5 min stond het zonder zweet op zijn plaats. De kwaliteit is uitstekend, gewoon geen stof te ontdekken. De pakkjes zijn stevig geperst waardoor ik er langer mee doe dan de kleine hooi pakjes van de plaatselijke boer. De paarden eten het super graag en komen met een kleinere hoeveelheid hooi toe dan normaal. Een 2e bestelling zal er zeker volgen.

Goede bezorging van bestellingen en vriendelijke medewerkers.

Contact loopt fijn en makkelijk. Aflevering op de plek waar je het wil hebben.

Zeer tevreden zeer goed hooi en via WhatsApp makelijk contact wat betreft aflevering.