EuroHorse Axel Verlooy
Grobbendonk (België)

Klant sinds 2014

Sinds 2014 voorzien wij EuroHorse Axel Verlooy van bundels kruidenhooi. Deze baaltjes worden dagelijks gevoerd op stal. Dankzij het handzame formaat van de balen zijn ze makkelijk te verplaatsen. De plakken in de baal maken het portioneren van het hooi zeer eenvoudig. Zoon Jos begeeft zich in de top van de internationale springsport.

Reesink Horses & Reesink Stallions
Eibergen & Uden

Klant sinds 2019

Sinds 2019 voorzien wij Reesink Horses in Eibergen van grote balen weidehooi en Reesink Stallions in Uden van grote balen tarwestro en bundels weidehooi. In Uden is bewust gekozen voor de bundels weidehooi welke extra ontstoft zijn. Dit is belangrijk voor de hengsten en de dressuurpaarden welke worden gereden door Dinja van Liere.

Bosch Sporthorses
Nagele

Klant sinds 2015

Sinds 2015 voorzien wij Bosch Sporthorses van bundels kruidenhooi. Deze baaltjes worden dagelijks gevoerd op deze professionele spring- en handelsstal voor paarden op nationaal en internationaal niveau. Dankzij het handzame formaat van de balen zijn ze makkelijk te verplaatsen. De plakken in de baal maken het portioneren van het hooi zeer eenvoudig.

BWG Stables
Tubbergen

Klant sinds 2014

Sinds 2014 voorzien wij BWG Stables, spring- en handelsstal voor paarden op (inter)nationaal niveau, van bundels kruidenhooi. Deze baaltjes worden voornamelijk gebruikt voor (inter)nationale concoursen. Dankzij het handzame formaat van de balen zijn ze gemakkelijk mee te nemen in de vrachtwagen en kunnen de paarden te allen tijde beschikken over evenwichtig ruwvoer.

bekijk video

Ruwvoerinspiratie voor jou

Ruwvoer is ontzettend veelzijdig. Het is niet voor niets dé basis in het rantsoen van jouw paard. Benieuwd wat ruwvoer allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina. Een pagina boordevol informatie, tips en inspiratie rondom het thema ruwvoer.